Kedves látogató,

Köszönjük, hogy hozzászólsz a fórumhoz. Örülünk annak, hogy van véleményed és megosztod mindenkivel, mert mindkét dolog nagyon ritka manapság. Arra kérünk azonban, hogy mielőtt ráböknél az elküldés gombra, gondolj bele egyetlen apróságba: a hozzászólásodat elolvassák és értelmezik majd a többiek és mi is. A fórumozók legfeljebb felháborodhatnak azon, amit írsz, de mi többet is tehetünk – például törölhetjük az egészet.

Rajtunk nem sok fog múlni. Fel akarjuk állítani a rekordot a legtöbb-nem-törölt-hozzászólás kategóriájában. Mielőtt elküldenéd a hozzászólásod, csak gondold át, mennyit adsz vele hozzá érdemben a párbeszédhez. Mi toleránsak vagyunk, szüleink sem sértődős emberek, de látatlanban nem mondhatjuk el ugyanezt a többiekről, úgyhogy tessék ésszel személyeskedni másokkal.  Nem fogunk konkrét szabályokat felállítani, bízunk abban, hogy többé-kevésbé tapasztalt fórumozóként saját magad is tisztában vagy azzal, hogy mit tehetsz meg és mit nem.

Ha törlünk valamit és fontosnak tartjuk megjegyezni, akkor erről egy külön témában írunk pár sort. Ugyanúgy, a fenti témában megkérdezheted tőlünk, hogy miért került valami törlésre. Szívesen válaszolunk, ha van rá időnk, vagy kedvünk boncolgatni a netikett bugyrait.

Köszönjük, hogy végigolvastad,

–a Fürge Ujjak szerkesztősége–