Holnap, azaz január másodikán, szombaton, nagyjából délelőtt fél kilenctől tízig a blog szerzője megjelenik a Patria Rádióban, hogy okosnál okosabbnak tűnő dolgokat mondjon a tavalyi évről és az idén ránk váró apokalipszisról. A társadalom nagy szerencséjére két, nála okosabb személy is Juhász Laci stúdiójának vendége lesz.

Polák Gábor aka. Poli a blogtörténelem egyik, talán túl korán is szimbolikussá vált alakja, aki tragikus hirtelenséggel (na jó, módszeresen előkészítve) vonult vissza a közélettől 2008 augusztusában. Most végre megszólal, úgy tűnik, szerencsére ismét van mit mondania. Szemérmetlenül kikiáltom magam közvéleménynek, és azt mondom, mindenki türelmetlenül várja.

Ravasz Ábel aka. Ravasz Ábel pedig a szlovákiai magyar közélet eddig méltatlanul kevés szerepet kapott polihisztora, aki amellett, hogy Budapesten tanul valóban a szakmába vágó dolgokat, megvalósította az utóbbi évek egyik legjobb helyi virtuális kezdeményezését, a kaptárt, valamint meglehetősen aktívan zenélget is, az in:formation-ben digitális dallamokat alkot, jól.

Szombat, január másodika, 8.30-10.30, Patria Rádió, mindenkit szeretettel várunk az éterben.